Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Menu

Výkup zlata a stříbra

Výkup mincí a šperků

Výkup drahých kamenů

Výroba šperků

Český výrobce šperků

Fotogalerie

Kontakt

 

Jsme registrovaní u puncovního úřadu

 

 

Český výrobce šperků Čištín s.r.o.

 

 

V období od 12.7. do 23.7. 2018

budou vykupovány jen některé kameny, šperky, mince a to pouze po telefonické dohodě. Výkup zlata a stříbra probíhá normálně.

 


Články :

Výkup zlata a stříbra

Vlastníte zlaté či stříbrné šperky, které nenosíte a nemáte pro ně žádné jiné využití? Pak pro vás máme dobrou zprávu.

KONTAKTY

Čištín s.r.o.
Naskové 1100/3
15000 Praha 5
tel: +420 257225846 +420774444475
cistin@seznam.cz
Po-Pá 8:00-12:00 12:30-16:00

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti, platné pro e-shopy www.ceske-sperky.cz, www.sperky-stribrne-zlate.cz, www.nausnice-prsteny-zlato-stribro.cz
    1. Udělujete tímto souhlas společnosti Čištín s.r.o., se sídlem v Praze 5, Naskové 3, 15000, IČ 26416051, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 80489 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
      • informace o zakoupeném zboží
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

      • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
    4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

      • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů